Cung Hoàng Đạo
5play.me
1.5 Varies with device
Cung Hoàng Đạo - Khám phá bí mật của các cung hoàng đạo
Chắc hăn những ứng dụng xem tử vi 12 cung hoàng đạo đã không còn xa lạ với bạn?Những bí mật về các cung hoàng đạo luôn mang lại nhiều điều thú vị cho chúng ta.
So với các ứng dụng cùng loại,ứng dụng của chúng tôi có những điều khác biệt,hy vọng nó sẽ mang lại nhiều trải nghiệm thú vị cho các bạn.Bên cạnh tính năng xem tử vi hàng ngày của các cung hoàng đạo,ứng dụng Cung Hoàng Đạo này của chúng tôi còn cung cấp tính năng xem độ tương hợp tình yêu giữa các cung và nhận xét tổng quát về các cung.
Ứng dụng Cung Hoàng Đạo là miễn phí ! Các bạn sẽ thoải mái khám phá cung hoàng đạo của minh, nhận thông báo mỗi ngày mà không phải trả bất cứ một chi phí nào.
Hãy khám phá những điều thú vị của 12 chòm sao với 'Cung Hoàng Đạo'.

Horoscope - Discover the secrets of the zodiac
Surely the 12 applications horoscopes zodiac no longer strange to you? Secrets of the zodiac always brings a lot of fun for us.
Compared with the same kind of applications, our applications have different things, hopefully it will bring more pleasant experience for the next ban.Ben features daily horoscopes and zodiac, application use this zodiac Our provides compatibility features see the love between the supply and the general comment about the offer.
Zodiac app is free! The comfort you will discover the identity of the zodiac, receive notifications each day without paying any cost.
Discover the fun of the 12 constellations with 'zodiac'.

Content rating: UnratedWarning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.

Requires OS: 2.2 and up

...more ...less